26. august 2011

Se nyheder på Hovedbanegården

 - Skærmen på hovedbanegården er et led i vores strategi om NEWS i det offentlige rum, hvor vi ønsker at servicere danskerne med friske nyheder. Vi er glade for, at det er lykkedes at få skærmen op, og vi håber, at det kan være inspirationskilde for lignende løsninger andre steder i Danmark på centrale trafikknudepunkter, siger Alexander Nørgaard-Madsen, salgsdirektør for TV 2|Kanalsalg, og fortsætter:

- Vi håber, at de rejsende vil opfatte skærmen positivt, og vi vil selvfølgelig gøre vores yderste for at finde det rigtige lydniveau, så nyhedsstrømmen ikke er til gene for nogen.

Storskærmen hænger på Københavns Hovedbanegård i den enden, der fører ud til Reventlowsgade og Istedgade. Atea, som er en af Danmarks førende leverandører af it-infrastruktur, har leveret storskærmen, som måler 2,3 x 1,7 meter.

Jeg er ikke i tvivl om, at det for de rejsende bliver en biograflignende oplevelse for åben himmel at se på skærmen. For den benytter sig af den nyeste teknologi på området og er meget mere lysstærk end fx en projektor. Derudover har den et meget lavt strømforbrug, og billedet står klart fra alle vinkler, så på den måde adskiller skærmen sig fra de skærme vi kender i dag. Hele løsningen er meget professionel, da lyden kommer fra studiemonitorer, som giver en krystalklar lyd. Vi glæder os til at få offentlighedens reaktion, siger administrerende direktør Peter Trans, Atea.

Skærmen på Hovedbanegården er den første storskærm i Danmark, som viser TV 2 NEWS med lyd. Det er live-signalet fra TV 2 NEWS, som vises uredigeret på skærmen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her