17. august 2012

SBS Radio lancerer Radio Play

Radio Play er en tjeneste, hvor lytterne får adgang til live-streaming fra alle SBS Radios radiostationer, helt nye streamede stationer, on-demand indhold fra de forskellige radioshows og muligheden for at skabe egne radiotjenester ud fra et arkiv med millionvis af sange.

- Med Radio Play har vi skabt en fremtid for kommerciel radio. Tjenesten kan give vores kanaler en bred distribution og fastholde lytterne uafhængig af, hvad der bliver distributionsformen for radio i fremtiden, siger Jim Receveur, direktør for SBS Radio.

Foruden live-streaming af eksisterende radiostationer kommer Radio Play også til at lancere helt nye radiostationer som Party People med en af verdens største DJ’s, David Guetta.

- Det bliver spændende at få mit eget radioshow på Radio Play i Danmark og de andre nordiske lande, hvor jeg har turneret flere gange. Forvent helt ny musik, fantastiske sange og den vildeste fest, siger David Guetta.

Derudover lanceres en 80’er-station, We love 80’s, med 80’er-stjernen Paul Young som vært. Lytterne vil også få muligheden for at lave tilpassede radiostationer baseret på deres favoritsange og artister eller som matcher deres humør. Jo mere tid lytteren tilbringer med tjenesten, jo bedre og mere personlig vil den blive.

I første omgang vil Radio Play være tilgængelig på websitet Radioplay.dk og som App til både iPhone og Android. Den langsigtede vision er at skabe en platform for lyd-underholdning for Smart TV, telefoner, spillekonsoller, tablets og bilradioer i hele Norden

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her