23. april 2013

SBS Media lancerer interaktive apps

SBS Media giver nu seerne en mulighed for at interagere med deres yndlingsprogrammer på Kanal 4 og Kanal 5 via en særlig app til smartphones og tablets.
 
Interaktionen i de to apps, som bliver tilgængelige til både iPhone/iPad og Android mobiler/tablets, kan bl.a. ske via programrelevante afstemninger og konkurrencer før og efter, men oftest mens programmerne løber over skærmen - med mulighed for at vinde unikke programspecifikke præmier. Det kan være specifikke effekter fra programmerne, en date eller et møde med en vært eller en deltager, et besøg i kulisserne bag "Big Brother" eller lignende.
 
Det vil herudover også være muligt at se klip og fraklip fra programmerne, gallerier, læse nyheder m.m.
 
"Med vores dedikerede kanalapplikationer til smartphones og tablets får brugere og seere mulighed for at komme tættere på vores indhold. Det sker i form af unikke konkurrencer og afstemninger, men også via ekstra information om værter og deltagere etc., der har et direkte link til det, der foregår "netop nu" på TV-skærmen. Altså et tættere favntag med det fænomen som de fleste efterhånden kender som second screen. Den brugervenlige platform gør, at vi kan fokusere på at skabe en tættere dialog med seere og brugere, og derved skabe en større loyalitet til SBS' kanaler og programmer", siger Thomas Tornerup, digital chef hos SBS Media.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her