9. september 2011

Samarbejde om web-tv i Århus

 Samarbejdet indebærer, at Århus Stiftstidende fremover får langt bedre mulighed for at dække en række begivenheder i byen via direkte web-tv og tv-reportager på nettet.

"Vi vil gerne give vore brugere en endnu bedre mulighed for at følge med i byens liv og i de mange begivenheder, der præger Aarhus. Samtidig ligger det os på sinde at bidrage til en øget folkeoplysning og sammenhængskraft i byen, og det kan en øget mediedækning og mere lokal-tv være med til," siger Flemming Hvidtfeldt, der er chefredaktør på Århus Stiftstidende.

"Vi får nu en meget eksponeret platform i form af stiften.dk, hvor vi kan bidrage til mediedækningen af byen med direkte tv-transmissioner og mere lokal-tv. Det er med til at opfylde vores rolle som den lokale public-service station, der skal sikre et mangfoldigt mediebillede i byen. Derfor er vi naturligvis meget glade for, at vi nu har fået muligheden for at samarbejde med byens avis og dermed få endnu en platform for vores produktioner," siger Søren Højlund Carlsen, der er chefredaktør og daglig leder på Mediehus Aarhus.

Det første resultat af samarbejdet mellem Århus Stiftstidende og Mediehus Aarhus bliver direkte transmissioner af to valgdueller på Café Stiften. Duellerne sendes live på stiften.dk og i radioen på Aarhus Lokalradio, der sender på 98.7 MHz. Første gang er torsdag den 8. september kl. 19 hvor Nicolai Wammen (S) og Lykke Friis (V) mødes til debat, mens det andet møde er tirsdag den 13. september kl. 19, hvor det er Morten Østergaard (Rad.) og Troels Lund Poulsen (V), der tørner sammen.

Kilde: tvnyt.com

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her