MC Danmon

Af Birgit Waltenburg, 27. oktober 2016

Rund fødselsdag hos Danmon

Onsdag den 2 november bliver administrerende direktør Michael Christensen, Danmon Group Denmark A/S, 60 år.

Efter endt realeksamen og HF startede Michael Christensen som elev i P&T i 1975 og afsluttede karriereforløbet i P&T i 1986 som projektleder. I 1986 tiltrådte Michael Christensen en stilling som salgskonsulent i Sony Scandinavia. I 1989 blev han udnævnt til salgschef med ansvaret for distributionskanalerne vedrørende professionelle produkter, hvorefter han i 1992 blev udnævnt til divisionsdirektør for Sony Danmark.

Herefter gik turen videre til en helt anden boldgade, nemlig Hvidovre Fodbold A/S hvor Michael Christensen var direktør fra 2000-2006 og var medlem af DBU’s repræsentantskab samt divisionsforeningen. For Michael Christensen var dette en spændende og udfordrende opgave, da den helt store interesse for fodbold gik tilbage til hans tidlige år, hvor han var udtaget til det danske A-landshold.

I 2007 startede Michael Christensen i Danmon Group Denmark A/S som direktør, hvor han igennem årene har videreført selskabets stærke tilknytning til broadcast og medieområdet. I 2012 var Michael Christensen den drivende kraft bag Danmon Business Solutions, som er kendetegnet ved at lave high-end AV-løsninger. Business Solutions er sidenhen blevet en selvstændig division med selvstændig direktør, og hvor Michael Christensen stadig sidder for bordenden som administrerende direktør.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her