18. juni 2010

Rolls Royce fra Polycom

 
Videokonferencerummet OTX 300 leveres fuldt færdigt med specialdesignet bord med integreret fælles mødeskærm, individuelle skærme til deltagerne, stole og andet udstyr.

Lave totalomkostninger
Trods størrelse og pris er mange organisationer interesseret i sådanne systemer. Ifølge analytiker Wainhouse Research vil markedet blive fordoblet fra 2009 til omkring 900 millioner dollars i 2012.

Forbedrede systemer

Systemet har HD-kvalitet til både lyd og billede. Med teknologien H.264 High Profile, en ny komprimeringsteknologi også fra Polycom, er kravet om båndbredde kun op til halvdelen af konkurrerende systemer.

Andre finesser:
OTX 300 har en fleksibel rumløsning med indbyggede fysiske mødeborde og stole, brugerdefinerede displays, styreenheder og mulighed for real-tids-samarbejde inden for alle typer af filer parallelt til selve videomøderne.

Alle systemer er åbne og kan kommunikere med de fleste andre systemer i verden, herunder mødedeltagere, der sidder med pc på eget kontor, og med alle, der kommunikerer fra Microsofts Communication Server og kommunikationsløsninger på en pc. 

OTX (Open TelePresence Experience) er designet til større virksomheder, men har ifølge Polycom markedets laveste samlede omkostninger (TCO). Systemet er usynligt integreret med omkring to millioner videokonference-systemer verden over.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her