19. maj 2011

Rock n Reel - støtte til musikvideoer

 Film- og musikbranchen flirter ofte med hinanden, og nu bliver flirten formaliseret i Rock’n’Reel, der er et nyt samarbejde mellem Filmby Aarhus, Promus og Den Vestdanske Filmpulje.

Målet med samarbejdet er at støtte produktionen af kunstnerisk interessante musikvideoer skabt af lokale filminstruktører, at promovere filmiske talenter, og at styrke netværket og samarbejdet mellem de to brancher generelt.

- Der sker mange ting både i musik- og i filmbranchen i Aarhus, og det er to brancher, som på mange måder taler det samme audiovisuelle sprog. Derfor er det oplagt at sætte skub i samarbejdet ved at etablere Rock’n’Reel, lyder det fra Jesper Mardahl fra Promus.

Med til Rock’n’Reel hører en pulje på 250.000 fra Den Vestdanske Filmpulje.

- Målgruppen for puljen er instruktører, der allerede har vist deres kunnen gennem tidligere produktioner, og som med dette projekt får mulighed for at udvikle sig og bruge produktionen som visitkort i forhold til en fortsat karriere i filmbranchen, siger Steen Risom fra Den Vestdanske Filmpulje.

Instruktørerne kan vælge at indgå samarbejde med både kommercielle og ikke-kommercielle bands, artister og pladeselskaber i projekterne.

Puljen fra Den Vestdanske Filmpulje kan søges fra den 1. juni 2011.

Læs mere om puljen på www.filmbyaarhus.dk/rocknreel

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her