Rokoko SmartSuit Pro demo 1944

Af Birgit Waltenburg, 18. september 2019

Robotmillionær ser kæmpe potentiale i Rokoko

Med et tocifret millionbeløb fra en række investorer skal Rokoko Electronics nu for alvor sætte fokus på den kommercielle side af forretningen.

Får virksomheden knækket den kode, så lurer der et stort potentiale for selskabet, der samarbejder med virksomheder som Unity og Autodesk og har en kundeliste, der byder på navne som Sony, Volkswagen og Ikea.

Sådan lyder vurderingen fra Thomas Visti, der er det nyeste medlem af investorkredsen bag Rokoko Electronics.

"Jeg tror, de har et gigantisk potentiale, hvis de får løftet opgaven med at finde de rigtige salgskanaler og formår at fortsætte med at flytte virksomheden ud over Danmarks grænser," siger Thomas Visti.

Den del har investoren en del erfaring med, idet han var med til at opbygge robotvirksomhederne Universal Robots og Mobile Industrial Robots, som begge blev solgt for et milliardbeløb til amerikanske Teradyne.

 

Læs historien om Rokoko her

 

Har kunder i 50 lande

Rokoko, der har opfundet en motion capture-dragt, som gør det nemt og billigt at animere menneskelige bevægelser, har på nuværende tidspunkt kunder i 60 forskellige lande verden over.

Omtrent halvdelen af salget ligger dog i USA. Med flere produkter på hylden har Rokoko nu fuldt fokus på at bygge sin kommercielle platform op, og det er her, hvor Thomas Visti vil bidrage med sit netværk og sine erfaringer.

"Jeg har arbejdet i nogle højteknologiske virksomheder og med distributionen af dem. Den forretningsmæssige del i, hvordan man ruller produkterne ud i verden, er jeg sikker på, at jeg vil kunne hjælpe med. Er det for eksempel noget, man skal gøre via forhandlere, eller skal man levere direkte til kunder, det er spørgsmål, som jeg vil kunne hjælpe dem med," siger Thomas Visti, der blev introduceret til Rokoko af Vækstfonden, hvor han er strategisk rådgiver.

 

Kilde: borsen.dk

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her