Troels meyer sound

Troels Køhl Hoby-Hansen på arbejde i Kalundborg Hallen.Foto: Jens Nielsen

Af Birgit Waltenburg, 10. december 2020

Rentalfirma investerer i nye anlæg fra Meyer Sound

Troels A/S har netop investeret i 20 nye højttalere til en samlet pris på 2.8 mio. kr. Der sker selv om 90 procent af firmaets omsætning er væk.

”Jeg har byttet mit festivalanlæg ud med den nyeste serie fra Meyer Sound. Anlægget er på alle måder smartere, bedre og fylder mindre end mit gamle anlæg,” fortæller direktør Troels Køhl Hoby-Hansen.

De nye højttalere har allerede været i brug, og Troels  tror på, at der igen i 2021 kan afvikles koncerter og festivaler i Danmark. 

Han fortæller, at der i øjeblikket testes et system, hvor hver festivalgæst går igennem en sluse for at få taget en coronatest. Svaret får man allerede inden for 30 sekunder. Derudover vil festivalpladsen blive delt op i felter med hver 1000 gæster, så man på den måde kan afvikle festivalerne sikkert.

Kirkekoncerter og drive-in koncerter

Siden landet blev lukket ned i marts, har Troels A/S ikke haft mange opgaver, han har leveret nogle af de små mobilscener til bl.a. kirkekoncerter og drive-in koncerter, og så har Troels Køhl Hoby-Hansen været med rundt i landet sammen med udendørskoncerterne ’Vi elsker 90’erne’.

Troels Køhl Hoby-Hansen har brugt tiden på at få flyttet alt sit udstyr sammen med firmaet Copenhagen Light Production, som leverer de helt store festivalscener og mobile el-generatorer, for på den måde at kunne udnytte sit udstyr endnu bedre.

”Vi har stadigvæk hvert vores firma, men nu kan vi lave en totalløsning som sikre at vores udstyr bliver brugt mere når vi nu sidder i samme hus,” fortæller Troels Køhl Hoby-Hansen.

Hjælpepakker er op ad bakke

Troels A/S har som så mange andre firmaer fået del i regeringens hjælpepakker, men Troels Køhl Hoby-Hansen er på ingen måde imponeret.

”Det med at regeringen står og lover at de forbedrer hjælpepakkerne, ja god dav do, det er meget frustrerende, at der stilles 1000 spørgsmål, og selv om vi har det lokale revisionsfirma Beierholm til og stå for det, og vi følger lovgivningen 100 procent, så er det så meget op ad bakke,” siger Troels Køhl Hoby-Hansen, og fortsætter: ”Vi skulle f.eks. lave lyd og lys for Status Quo til to koncerter i Danmark, og selv om vi har en mail fra arrangørerne om, at koncerterne er aflyst og de er aflyst på Billetnet, så bliver vi stadig spurgt, hvordan vil i bevise at det er aflyst, det er vildt irriterende når man ellers driver forretning helt efter lovgivningen.”

Tror på festivaller i 2021

I øjeblikket testes et system, hvor hver festivalgæst går gennem en sluse for at få taget en coronatest, som der så er svar på inden for 30 sekunder, og festivalpladsen vil blive delt op i felter med hver 1000 gæster, på den måde burde festivalerne kunne afvikles sikkert, oplyser Troels Køhl Hoby-Hansen.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her