30. marts 2011

Rekord i X Factor

 Dermed blev X Factor-afgørelsen det mest sete underholdningsprogram i 10 år – og samlet set var det næsten 79 procent af alle med fjernsynet tændt fredag aften i X Factor-sendetiden, som fulgte programmet. De kunne for øvrigt også godt lide, hvad de så, for på en skala, der går fra et som det dårligste, og hvor fem er det absolut bedste, blev fredagens show og afgørelse vurderet til henholdsvis 4,2 og 4,3 af seerne.

En beregning fra DR Medieforskning viser, at gennemsnitsdanskeren i år har tilbragt 345 minutter – eller næsten seks timer sammenlagt med X Factor – i løbet af de 12 programmer, hvor den hidtidige rekord fra sidste år var på 343 minutter.

”Det er ét af DRs vigtige formål at samle danskerne, og jeg er imponeret over, hvordan X Factor nu gennem flere sæsoner har formået at gøre det og været noget, som så mange taler om og har en mening om,” siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Allerede nu ligger det fast, at der kommer endnu en runde med X Factor. Fredag underskrev DR en aftale med produktionsselskabet Blu om at producere sæson fem af det populære underholdningsprogram. X Factor vender tilbage på skærmen igen i starten af 2012.


ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her