20. januar 2010

RealD aftale med de store om 3D


På CES i Las Vegas annoncerede 3D-firmaet RealD, som man blandt andet vil kunne møde på Monitor EXPO i Bella Center til sommer, at man har indgået aftale med de store aktører, nemlig Panasonic, Toshiba, Samsung og Sony på TV-siden og JVC på monitorsiden.

Ud over LG lancerede også Samsung og Toshiba 3D-HDTV nyheder på CES, mens Panasonic rørte på sig allerede sidste år. I øvrigt skulle Sony XBR-LX900 og Panasonic TC-PVT25, som er klar til foråret, ind til videre være de to eneste, som leveres med 3D-briller inkluderet i prisen.

På CES kunne man desuden se verdens første 3D-briller med aktiv lukker, der kommunikerer med et TV via Bluetooth. Brillerne, der er fra amerikanske XpanD, er kompatible med TV fra et andet amerikansk firma, nemlig Vizio, der producerer HDTV og nu altså også TV, der kan vise 3D.

Blandt andet kan det nævnes, at Vizio XVT Pro Full HD3D kan gengive 3D indhold både via en almindelige DVD- eller Blu-ray afspiller eller sågar streamet video. Mon ikke vi ser mere til Bluetooth-teknologien også på vores breddegrader efter NAB?


ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her