29. maj 2013

Radiovært vender tilbage til DR

Lars Daneskov vender tilbage til DR og radioen, men nu som P4-redaktør i DR Medier. 49-årige Lars Daneskov tiltræder stillingen den 1. juli, og han kommer til den, efter at han de seneste knap to et halvt år har arbejdet på Politikens Forlag; først som leder af børnebogsredaktionen og sidst som skønlitterær redaktør.

”Jeg glæder mig meget til at få Lars Daneskov på holdet. Han har en tårnhøj faglighed og stor erfaring med at lave radio – både i DR og udenfor DR,” siger DRs radiochef Tor Arnbjørn, der også fremhæver, at Lars Daneskov arbejdede meget med P4, programudvikling og værtstræning, da han fra 2008 til 2010 var konsulent i DR Medier.

Lars Daneskov er uddannet journalist, og i 14 år fra 1989 til 2003 arbejdede han på P3, hvor han fik stor erfaring med daglige fladeprogrammer, aktualitetsstoffet, magasiner, lytterkontakt og portrætter. Derefter var Lars Daneskov fra 2003 til 2006 vært for blandt andet ’Jeopardy’ og ’Go’aften Danmark’ på TV 2, inden han på ny vendte tilbage til radioen som vært på TV 2 Radio fra 2006-2008.

Selv siger Lars Daneskov om comebacket til DR:

”Jeg har enorm respekt for måden, P4 har fat i sine lyttere og har gjort sig selv til landets mest aflyttede radiokanal. Jeg har stor respekt for regionale forskelle og ved, at en morgenradio nødvendigvis må lyde forskellig i hovedstadsområdet og på Bornholm. Jeg synes, at P4 har nogle af landets bedste og mest ukrukkede værter og en sand gavebod af kreative hoveder rundt i landet, som brænder for deres arbejde og har lyst til at lege. Det glæder jeg mit til at være med til,” siger Lars Daneskov.

Han overtager jobbet som P4-redaktør fra Jørgen Bøgen. Han bliver i DR og fortsætter fremover som journalist og vært primært på P5 hos DR i Aarhus.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her