Mennesker timon studler unsplash

Foto: Timon Studler/Unsplash

Af Birgit Waltenburg, 17. februar 2021

QSC skifter distributører i Norden

QSC i EMEA-regionen får nu direkte distribution i Danmark, Finland og Island og nye eksklusive distributionspartnere i Norge og Sverige.

Med virkning fra 1. juli 2021 ændrer QSC deres distributionsmodel fra en enkelt regional distributionsmodel til en landespecifik tilgang. I Danmark, Finland og Island etablerer QSC direkte distribution, der arbejder med udvalgte integratorer i de pågældende lande. Samarbejdet med den nuværende distributør for hele Norden, EM Nordic, afsluttes dermed den 30. juni 2021. Audiovision AB i Sverige og Benum Norway AS bliver eksklusive distributør i hhv. Sverige og Norge. 

”Vi har været i stand til at styrke vores position yderligere på tværs af alle forretningsenheder med yderligere dedikerede QSC-medarbejdere med fokus på at betjene regionen,” siger Jan Villumsen, markedsudviklingschef Norden, QSC EMEA.

”QSC har aktivt udvidet sin tilstedeværelse og markedsandel i hele EMEA-regionen i løbet af de sidste 3 år og naturligvis skulle vores distributionsmodel understøtte denne udvikling,” tilføjer Duncan Savage, regional direktør i Nordeuropa, QSC EMEA og slutter: ”Vi vil også gerne takke EM Nordic for deres store arbejde og engagement de seneste år.”

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her