Yousee

11. maj 2015

ProShop køber AV-udlejning fra Informationsteknik

AV-udlejningsafdelingen i Informationsteknik A/S bliver 1 juni 2015 købt af ProShop Europe A/S, som dermed bliver den største spiller på det danske marked. Opkøbet tilfører en årlig omsætning på 20 mio. kroner og kompetencer til at løfte større opgaver.

ProShop Europe, som specialiserer sig i AV-udlejning og totalløsninger inden for messer og events, opkøber per 1. juni 2015 den københavnske AV-udlejningsvirksomhed Informationstekniks danske udlejningsafdeling. Dermed kan ProShop Europe se frem til at øge sin årlige omsætning fra 40 mio. kroner til 60 mio. kroner. Samtidig inkluderer opkøbet nogle af branchens mest erfarne folk, der skal cementere ProShop Europes position som markedets førende.

"Da vi oplyste ledergruppen om opkøbet, blev vi mødt med den dybeste respekt fra medarbejderne i Informationsteknik. Det er medarbejdere med 10-20 års erfaring, som virkelig kan deres kram. Det er selvfølgelig en kraftpræstation at blive landets førende, men for mig at se, er det ikke et succeskriterium i sig selv. Det væsentlige er, at nu vi er landets bedste. Og med kompetencerne fra Informationstekniks medarbejdere er vi uden tvivl det," siger Jens-Ulrik Carstensen, adm. direktør i ProShop Europe.

Informationsteknik bestod inden opkøbet af en dansk og en svensk afdeling. Den svenske afdeling er solgt til de svenske medarbejdere, der driver forretningen videre. Opkøbet af Informationstekniks danske afdeling giver ProShop Europe otte nye medarbejdere og en kundeportefølje på cirka 75 kunder, der blandt andet tæller nogle af dansk erhvervslivs absolut største.

"Sandheden er, at Informationsteknik i en årrække har været underernæret i forhold til kvalitetsudstyr. På trods af det, har deres medarbejdere faktisk formået at fastholde og underbygge kundebasen. Nu kan de heldigvis se frem til at arbejde med landets bedste udstyrspakke, og det vil uden tvivl resultere i bedre løsninger. Det medfører et stort forretningspotentiale, og det åbner op for helt nye muligheder for kunderne i den nye kundeportefølje," fortæller Jens-Ulrik Carstensen.

Knap en fjerdel af alle opgaver i ProShop Europe bliver løst i udlandet. Danske kunder vil nemlig sikre, at deres messer og events forløber fejlfrit – og det er derfor ikke usædvanligt, at ProShop Europes medarbejdere løser opgaver i eksempelvis Las Vegas, London eller Paris. Med opkøbet af Informationsteknik forventer ProShop Europe at løse flere internationale opgaver.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her