Dorthe Thirstrup TV2

Foto: TV2

Af Birgit Waltenburg, 6. december 2019

Programredaktør bliver ny kanalchef på TV 2

Dorthe Thirstrup, der kom til TV 2 som programredaktør for et halvt år siden, bliver nu kanalchef for TV 2, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI. Dorthe kommer fra en stilling som programchef og en del af ledelsen i Strong.

Dorthe Thirstrups hjerte banker for public service – herunder for udviklingen af programmer, der i kraft af markante personligheder og fortællinger kan sætte væsentlige emner til debat. Og hun glæder sig til jobbet som kanalchef for TV 2s store, samlende hovedkanal, for TV 2 CHARLIE med fokus på underholdning og for TV 2 FRI, der dyrker menneskene, naturen og oplevelserne i Danmark.

- TV 2 står stærkt og spiller en væsentlig rolle i både samfundsdebatten og hjemme i sofaerne, og TV 2 skal fortsætte med at byde på dybde, alvor og store grin, siger Dorthe Thirstrup, der mener, at betydningen af særlige programgenrer bliver mindre vigtig i de kommende år, når programporteføljen udvikles og fornys.

- Vi vil opleve, at forskellige genrer vitaliserer hinanden, ved at et program kan bruge fortællemæssige greb fra andre genrer. Vi skal bruge de bedste og mest relevante greb, når en historie skal foldes ud, siger den nye kanalchef, som tiltrådte 1. december.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her