Aftenshowet vaerter

På billedet ses værterne Mette Bluhme Rieck, Mark Stokholm, Ulla Essendrop, Mikkel Fønsskov og Ditte Haue. Foto: Agnete Schlichtkrull

Af Birgit Waltenburg, 24. maj 2018

Program lagt i hænderne på produktionsselskaber

Efter en udbudsrunde er det blevet offentliggjort, at Aftenshowet fra medio august og 3 år frem skal produceres af 2 eksterne produktionsselskaber. 

Udbuddet blev vundet at STV, som i samarbejde med et andet produktionsselskab, Bermuda, skal producere Aftenshowet de næste 3 år.

”'Aftenshowet' er et vigtigt aktualitetsprogram på DR1’s daglige flade, og samtidig er programmet med omkring 200 live-udsendelser årligt en meget omfangsrig og spændende opgave for en ekstern producent. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi har fundet en optimal ekstern partner i STV og Bermuda, der er gået sammen om at overtage produktionen af Aftenshowet. De har på alle parametre været det bedste bud – både i forhold til økonomi, indhold og tanker på udvikling, der bedst kan sikre, at Aftenshowet bliver ved at udvikle sig sammen med seerne,” siger DR1’s kanalchef, Pil Gundelach Brandstrup.

DR har de senere år udlagt en stor del af DR’s produktioner og produktionsfaciliteter til det private marked, og med udlægningen af Aftenshowet udbygges det tætte samarbejde med det private produktionsmiljø.

I løbet af de kommende måneder vil DR arbejde sammen med produktionsselskaberne om den konkrete udformning af det nye 'Aftenshowet'.

Som en del af den nye aftale flytter 19 fastansatte DR-medarbejdere, der i dag producerer 'Aftenshowet', over til produktionsselskaberne STV og Bermuda. DR har valgt, at udlægningen af 'Aftenshowet' sker som en virksomhedsoverdragelse, der ligger i forlængelse af den tre-årige kontrakt om udlægning af programmet. Produktionsselskaberne kommer også til at knytte andre medarbejdere til produktionen.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her