1. maj 2013

Producentforeningen kårer bedste danske spil

Medio april uddelte Producentforeningen for første gang priser for årets bedste danske computerspil. Producentforeningens 'Spilprisen 2013' hædrede spil i fire kategorier ved en prisuddeling i den nedlagte sporvognsremise Kbh Volume i København.

 

Hovedprisen Årets Spil, der uddeles til det danske spil, der har "udvist størst talent, potentiale og international gennemslagskraft inden for sin respektive genre", gik til spillet Hitman: Absolution, der er produceret af selskabet IO Interactive.

Årets Student Showcase, der uddeles til studerende, der udviser særligt talent og vision og udvikler et spil med internationalt potentiale, gik til spillet Cantrip, der er produceret af studerende ved Det Danske Akademi for Interaktiv Underholdning.

 

Årets Spilskaber, der uddeles til et firma, der udviser talent, passion, forretningstæft og mod til at tænke i nye måder at udvikle, designe eller distribuere digitale spil på, gik til selskabet  BetaDwarf. 

Årets Kunstneriske Bedrift gik også til Hitman: Absolution.  

Spilbranchen er, ifølge Producentforeningens eget branchebarometer for 2012, den branche blandt Producentforeningens medlemmer, der oplever størst vækst i antallet af ansatte og har de højeste forventninger til omsætningsvækst. 

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her