Nyhederfrabranchen 260118

Af Birgit Waltenburg, 3. maj 2019

Producentforeningen får ny direktør

Producentforeningens nye direktør bliver den nuværende administrerede direktør for Radio24Syv, Jørgen Ramskov. Jørgen Ramskov tiltræder sin nye stilling efter, at han har færdiggjort sine opgaver hos Radio24Syv - dog senest 1. november 2019. Jan Neiiendam fortsætter som konstitueret direktør, indtil Jørgen Ramskov tiltræder og fortsætter herefter som vicedirektør/COO. Anne Sophie Gersdorff Schrøder fortsætter ligeledes som administrerende direktør/CEO for Filmret ApS. Filmret ApS er er ansvarlig for producenternes kollektive forvaltningsorganisation PRD, ligesom de på vegne af Producentforeningen varetager producenternes interesser i relation til rettigheder og økonomi i øvrigt.

”Med Jørgens Ramskovs indsigter og erfaring fra flere grene af vores medlemsskare - både fra Filminstituttet, tv, radio og som filmproducent - er han en stærk profil til stillingen som ny direktør for Producentforeningen. Vi har naturligvis store forventninger til ham og er glade for at have ham ombord, når arbejdet med blandt andet at sikre rettigheder samt forbedre producenternes generelle produktionsvilkår skal kæmpes videre,” siger formand for Producentforeningens bestyrelse, Fredrik Hillerbrand.

Ifølge Fredrik Hillerbrand har efterspørgslen på danskproduceret indhold aldrig været større. Der er kommet mange nye aktører på markedet – også på kundesiden, som stiller flere og andre krav og forventninger end tidligere.


”Det er en spændende tid for dansk indhold, og vi har brug for at knytte medlemmernes forskellige kompetencer tættere til hinanden. Det er den opgave, som vores nye direktør blandt andet skal løse,” uddyber Fredrik Hillerbrand.

”Danske producenter står overfor store muligheder og en del udfordringer. Der er sprudlende aktivitet i film- og tv-branchen, og vækstpotentialet for spil er enormt. Min ambition er at samle og forene både producenter og fagligheder, så hele branchen i fremtiden vil stå endnu stærkere – og så glæder mig til at kæmpe medlemmernes sag,” siger Jørgen Ramskov.ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her