Community Netvaerk

Af Jens Walther, 22. februar 2018

ProAV Community

Vi håber og tror på, at vores magasin og vores events har en betydning for branchen; men vi vil gerne mere… mere kommunikation, mere information, mere netværk og mere vidensdeling.

Tændt og inspireret af vores læsere, vores samarbejdspartnere i branchen og vores besøgende på Expo og AVent vil vi gerne starte et forum, en kommunikationsplatform, som er lagt an på at mødes face to face til arrangementer, spredt ud over året. Her vil kompetente folk blive inviteret til at holde foredrag, indspark og paneldiskussioner omkring emner, som rør sig i vores branche. Det kan være tekniske eller metodiske indslag, men vi vil gerne sætte barren højt og dykke dybt i informationer.

Vi starter derfor ud med at lave en netværksgruppe for Audio - tanken er at vi vil udrulle netværksgrupper inden for andre områder.

Disse arrangementer vil ikke stå alene, kommunikationen og vidensdelingen vil efterfølgende blive fortsat på nettet på et tilhørende communitysite, som ProAV Magasinet sætter til rådighed. Denne videre kommunikation vil i høj grad være baseret på indlæg fra deltagere i dette Community. 

Deltagelse til disse arrangementer vil foregå med en abonnementsordning, men det bliver også muligt kun at tilmelde sig et enkelt arrangement. På den lange bane vil vi gerne favne hele branchen; men for lige at stikke en finger i luften starter vi med at lave arrangementer med professionel audio som omdrejningspunkt ved ProAV community arrangementer spredt ud over året. 

Tanken er, at der i løbet af de næste 12 måneder laves fire arrangementer. Hvert arrangement vil blive gennemført både i København og i Aarhus, i tæt tidsmæssig relation. Vi tænker, at arrangementerne gennemføres om eftermiddagen til tre intense og informationsrige timer og med et hyggeligt ”hæng ud og netværke” efter hvert arrangement.

Vi har følgende ideer til emner inden for audio:

  • Trådløs audio
  • Intercom
  • Field recording og ENG
  • Beamstyring af lyd i AV sammenhæng
  • Audio over IP

Hele ideen er kommunikation og netværk, så derfor kom gerne med ideer og indspark omkring, hvad der ønskes som emner og form på dette ProAV Community. Vi vil gerne tage os af at udføre og være vært, men det kan kun blive en succes med aktiv deltagelse fra læsere og branche.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har andre gode ideer eller emner. Send os en mail på kim(a)proavmagasinet.dk eller ring på 4044 3238.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her