esee prisen 010719

På billedet ses Nils Anton Gyde Jensen fra TV 2 Danmark (th), som blev vinder af den 17. e-see pris. Til venstre ses faglærer Jakob Neister.

Af Birgit Waltenburg, 1. august 2019

Pris uddelt for faglig viden

Nils Anton Gyde Jensen, FTP-elev hos TV 2 Danmark, blev vinder af e-see prisen, da den blev uddelt for 17. gang på Medieskolerne. Prisen, der er indstiftet af e-see, gives til den elev, der har den bedste præstation ved den skriftlige prøve på FTP-uddannelsens 4. skoleperiode. Udover hæderen fulgte der denne gang også en smart-phone gimbal.

 ”Uden at være ude på at fornærme nogen, så oplever vi som forhandler, at der ind imellem er et noget svingende vidensniveau blandt vore kunder," udtaler Kim Gude og fortsætter: ”Vi håber, at vi med prisen kan give vores lille bidrag til, at de kommende generationer af professionelle branchefolk også har fokus på, at det kreative håndværk fungerer bedst, når det hviler på en solid viden”.

Rektor Max Jørgensen: ”Det kommer nok ikke bag på nogen, at vi på en fagskole vægter, at eleverne har en substantiel faglig viden. Derfor er vi meget taknemmelige for, at en seriøs leverandør indstiftet denne pris”. 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her