esee 12

Af Birgit Waltenburg, 22. december 2016

Pris uddelt for 12. gang

Er du skarp på faglig viden - Anders Richardt Ekström, FTP-elev på TV 2 Nord, er en af dem der kan svare ”ja” til dette spørgsmål.

Han blev nemlig vinder af e-see prisen, da den blev uddelt for 12 gang på Medieskolerne. Prisen, der er indstiftet af e-see, gives til den elev der har den bedste præstation ved den skriftlige prøve på FTP-uddannelsens 4. skoleperiode. Udover hæderen, fulgte der også et action-cam med.

Kim Gude fra e-see er initiativtager til prisen, og siger i den forbindelse: ”Vi vil gerne være med til at understøtte, at faglig viden er en væsentlig faktor i den branche, som vi er leverandør til, så det er kun naturligt for os at prøve at bidrage dertil via fagets grunduddannelse”.

Max Jørgensen fra Medieskolerne udtaler: ”Vi er utrolig glade for, at en af branchens førende leverandører vil være med til at opretholde en tradition, hvor faglige kundskaber aktivt bliver præmieret. Det er noget, eleverne går meget op i og der er ingen tvivl om, at udsigten til at kunne vinde e-see prisen får dem til at lægge sig ekstra i selen”.

På billedet ses faglærer Klaus Birkebæk (tv) og Anders Richardt Ekström.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her