12. oktober 2011

Premiere på nyt program

 ”Kulturen på NEWS” giver seerne aktualitet og debat samt skarpe, kritiske, underholdende og tankevækkende kulturnyheder, og så sætter det daglige kulturmagasin spot på kulturen og dens betydning i samfundet. I spidsen for ”Kulturen på NEWS” står en af landets førende kulturjournalister, dansk-franske Stéphanie Surrugue, der glæder sig til at give TV 2 NEWS’ seere en daglig dosis kultur:

- Vi er vant til at finde politik, finans og blå blink i forgrunden af nyhedsbilledet. Nu får kulturen også sin plads, og jeg tør godt love, at vi hver dag leverer historier om både kunst og kaos, penge og passion – historier, vi bliver klogere af, for kultur handler jo netop om, hvordan vi er mennesker i samfundet, siger Stéphanie Surrugue. 

- Interessen for kultur er stor, men der er faktisk ingen steder på tv, hvor kulturen får den dækning, den fortjener. Det vil vi give den på NEWS. Vi vil gøre kulturstoffet til et af vores kerneområder og gå til det med samme journalistiske tilgang, som når vi dækker f.eks. politik eller finansstoffet, siger Mikkel Hertz, kanalchef på TV 2 NEWS, og fortsætter:

- Vi vil dække kulturstoffet dagligt med den styrke, TV 2 NEWS har – på NEWS-måden – og dermed udbrede kulturdækningen, ligesom NEWS har været med til at udbrede den politiske dækning og dækningen af finansstof.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her