Discovery Networks

4. november 2015

Premiere for videonetværk

Fra begyndelsen af 2016 starter Discovery Networks Denmark et helt nyt digitalt videonetværk, som skal drive udviklingen inden for videoannoncering på digitale platforme. Det digitale annoncørnetværk får navnet ”Discovery Premium Video Network” og med i annoncørnetværket er nogle af landets mest besøgte og brugte mediesites, nemlig bt.dk (Berlingske Media), mx.dk (Metroxpress), Dagens.dk, Bold.dk og Tipsbladet.dk, mens Discovery Networks Denmark selv byder ind med virksomhedens streamingtjeneste, Dplay.

Premium content har været centralt for udvælgelsen af parterne i netværket. Kriteriet for optagelse har været content, som har høj grad af aktiv sening, høj view through rate, ingen autostarter, ingen visninger below the fold etc. Alt sammen til gavn for annoncøren. Hos Discovery Networks Denmark er der stor tilfredshed med, at det er lykkedes at etablere et så stærkt netværk af premium content leverandører:

"Vi oplever i stigende grad, at vores annoncører efterspørger muligheden for at supplere deres tv-kampagner med digital tilstedeværelse. Vi vil gerne honorere den efterspørgsel og ser en mulighed i at supplere vore egne platforme som blandt andet Dplay med andre ledende onlinemedier. Målet er at kunne tilbyde annoncørerne markedets stærkeste videoannonceprodukt,” siger Kasper Kryger, Commercial Director fra Discovery Networks Denmark.

Synergien mellem tv annoncering og digital videoannoncering spiller en vigtig rolle i det nye videonetværk og har været en medvirkende årsag til, at Berlingske Media er gået med i samarbejdet.

”Discovery Networks Denmark har i dag en stærk profil på tv-markedet. Hos Berlingske Media ser vi stor synergi imellem vores stærke digitale platforme og Discovery Networks Denmarks position hos tv-annoncørerne. Medierne flyder i stigende grad sammen, og samarbejdet vil skabe synergi for begge parter og være til stor gavn for annoncørerne” siger Anders Høg Laursen, Digital Annoncechef hos Berlingske Media.

Udover samarbejdet om at drive og udvikle markedet for digital videoannoncering er der også etableret et samarbejde om at distribuere video content.

Det nye netværk starter 1. januar 2016.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her