POWER videopeople

Af Birgit Waltenburg, 3. september 2020

Elektronikkæde med Danmarks første NDI studie

Elektronikkæden POWER med over 700 ansatte fordelt på 17 butikker rundt om i landet havde i foråret, hvor landet blev lukket ned, brug for at finde en optimal løsning, når de ansatte bl.a. skulle opdateres og trænes. Løsningen blev at få indrettet et NDI-studie - det første af sin slags i Danmark.

Studiet skulle kunne facilitere alt fra Microsoft Teams møder, produktpræsentationer, optage videoguides og salgstræning til åbning af nye butikker og events rundt omkring i landet. Valget faldt på den forholdsvis nye virksomhed, Video People.

Michael Gregersen fra POWER udtaler sig her om samarbejdet:

“Det var vigtigt, at en samarbejdspartner kunne forstå vores behov, så der ikke blev bestilt hverken mere eller mindre ind og samtidigt udfordre vores tankegang til et studie. Blandt andet vores snakke omkring green screen studie vs. fast scenografi var givtige. Vigtigt var ligeledes, at studiet skulle kunne bruges af flere personer, som ikke nødvendigvis havde længerevarende uddannelse i at producere video.”

“Brugervenlighed er nøgleordet omkring hele løsningen. Både den software, der bruges til at producere videoerne, men også hardware som alle kan gå til. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Det som blev aftalt som løsning er også det, som er udført og leveret til aftalte tid.”

“Med vores nye studie kan POWER nå ud til alle vores kollegaer med både information og oplæring på kort tid. Alle kan med en enkelt knap i studiet udføre dette. Tilbagemeldingerne fra personale foran samt bag skærmen har været særdeles positive”, udtaler Michael Gregersen.

 

POWER videopeople2

 

Til at indrette studiet fik man POWERs snedker til bygge en butik i det gamle kundeservicecenter med de hensyn, der skulle tages i forhold til, at der skulle filmes i rummet. Resultatet blev et aflangt rum med plads til at opstille alt fra vaskemaskiner til hangers med småting.

Der blev monteret en 98″ storskærm fra ProShop Europe, og lyssætningen, som man fik hjælp til fra Atendi, endte med at bestå af 4 lange LED lamper fra Velvet Light i Spanien. Som baglys blev to specialfremstillede LED skinner monteret tæt på loftet.

For at gulv og væg ikke skulle gå ud i ét blev der monteret en LED skinne i bunden, tonet i den helt rigtige orange POWER farve. Samtidig giver den et eksklusivt look til den enkle scenografi og når man placerer produkter på gulvet kan man skabe lidt dybde. Alt lys styres over DMX med et Touch panel.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her