Soeren steen Jespersen Pipeline

Af Birgit Waltenburg, 15. juli 2020

Pipeline Productions får ny producent

Søren Steen Jespersen starter som producent for Pipeline Production, hvor han får ansvar for internationale og danske dokumentar-film og serier.

- Søren kommer med en stærk baggrund, er fagligt dygtig, respekteret både herhjemme og i udlandet og han tør udfordre både indholdsmæssigt og formmæssigt, siger programchef Troels Uhrbrand Rasmussen fra Pipeline.

Søren har fungeret som producer og producent på flere roste og prisvindende serier og film. Fra ”Blekingegadebanden” til ”Last Men in Aleppo”, som han blev Oscar-nomineret for. Han har senest produceret ”A New Beginning” og ”On the Edge of Freedom” der er internationalt aktuelle lige nu.

- Jeg glæder mig til at komme til et stærkt indholdshus, der står midt i en positiv udvikling. Pipeline har bevist at man kan lave seriøst og stærkt indhold - til brede målgrupper. Jeg glæder mig til at give mit bidrag – især på den internationale scene, siger Søren Steen Jespersen.

Søren starter den 1. juli på Pipeline og siger i den forbindelse farvel til Larm Film, hvor han været producent og direktør de sidste 10 år.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her