5. oktober 2014

Pineapple får ny produktionschef

Pineapple Entertainment udvider medarbejderstaben med en ny produktionschef, Christian Martens, der har erfaring som produktionsleder fra Nordisk Film, Endemol og Eyeworks.

”Christian har markeret sig som en af de dygtigste på sit felt og som den nystartede virksomhed Pineapple er, hilser vi hans kompetente overblik og fantastiske personlighed velkommen,” siger administrerende direktør Ricco Wichmann i en pressemeddelelse.

 

Det 12 måneder gamle produktionsselskab Pineapple Entertainment er ejet af Anders Breinholt, Ricco Wichmann og Nordisk Film TV.

Pineapple er bl.a. det nye hjemsted for de tidligere værter fra P3's eftermiddagsprogram Monte Carlo, Esben Bjerre og Peter Falktoft. Pineapple Entertainment skal levere nyt, endnu hemmeligt programindhold til DR3 med de to.

Selskabet producerer også den niende sæson af 'Natholdet' til TV 2 og er produktionsselskabet bag ”skole-hjem-samtalen” fra årets Zulu Comedy Galla. Senest er Pineapple Entertainment blevet leverandør af TV2s nye fredags-talkshow, "Breinholt & Venner",  der netop er gået i luften.

 

Samtidig står Pineapple Entertainment bag ”Vi Elsker Biler” – et bilprogram, der sendes på TV 2 til foråret 2015 med Christian Grau og Anders Breinholt som værter.

 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her