27. februar 2013

Peter Ingemann til TV 2

Peter Ingemann kommer også til at stå i spidsen for udviklingen af nye, originale tv-programmer, som har udgangspunkt vest for Storebælt, til bl.a. TV 2s hovedkanal og TV 2 Fri.

 

Peter Ingemann er især kendt som vært på knap 200 udgaver af ”Hammerslag”, fra ”Den store bagedyst”, ”Guld og grønne skove” og ”SOS – jeg har gjort det selv!”

 

- Jeg har været rigtigt glad for at lave ”Hammerslag”, men jeg vil også noget andet og mere. Jeg har også mange ideer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV 2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej - det bliver fantastisk spændende. Og selv om det er med vemod, jeg forlader DR, er min mavefornemmelse, at det er helt rigtigt at slå til nu, siger Peter Ingemann.

 

TV 2 etablerer udviklings- og produktionsenhed i Aarhus I forbindelse med Ingemanns tiltrædelse opretter TV 2 en udviklings- og produktionsenhed i Aarhus med Peter Ingemann som vært og tilrettelægger og dertil et par ekstra medarbejdere, bl.a. en producent. Denne enhed skal bl.a. levere til TV 2s hovedkanal og være drivhus for ideer til TV 2s fritidskanal TV 2 Fri.

 

- Jeg tror, at jeg - sammen med mine kolleger i Aarhus og resten TV 2 - kan udvikle nye, stærke tv-formater, f.eks. programmer med en unik blanding af underholdning og viden samt programmer til både det brede publikum og en lidt smallere målgruppe. Og det må for min skyld gerne være lidt ’skævt’, for det har jeg savnet lidt i et skarpt defineret koncept som ”Hammerslag”, siger Peter Ingemann, der er 40 år og bor i Ry sammen med hustruen Trine, der er lærer i byen, og døtrene Marie og Caroline på 9 og 12 år.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her