19. november 2013

Peter Brüchmann bliver ny chef for TV 2 Digital

Peter Bruchmann skal stå i spidsen for TV 2s digitale indsats, hvor strategien styrker mobilområdet, nyhedsdækningen og udvider med særlige emnesites. Til at løfte denne opgave har TV 2 pr. 1. februar 2014 ansat Peter Brüchmann. Han har siden 2012 været direktør i konsulentvirksomheden 2020 by Brüchmann, været ansvarshavende chefredaktør og sportschef på BT i en årrække og været ansat på TV 2 Sporten tilbage i 1996-98.

 

Strategien for TV 2s digitale indsats slår fast, at der både redaktionelt og kommercielt er et stort potentiale. Det er baggrunden for, at indsatsen på det mobile område styrkes med en kommende ansættelse af en chef dedikeret til denne vigtige platform. Peter Brüchmann vil derudover ansætte en nyhedschef, som skal sikre, at tv2.dk journalistisk rykker tættere på nyhedskræfterne på TV 2 og TV 2 NEWS. Derudover oprettes et særligt politik- og finanssite og et nyt debatsite, som i højere grad end i dag vil invitere brugerne inden for på tv2.dk, ligesom der også fremadrettet vil være stort fokus på web-tv.

 

"Jeg har som chefredaktør i dagsbladsverdenen defineret tv2.dk som det største potentiale i dansk presse og som den konkurrent, man skulle måle sig mod på det mobile og digitale marked. Så jobbet som chef for TV 2 Digital er den største og mest attraktive udfordring på alle hylderne lige nu, og jeg er virkelig glad for, at jeg får lov at tage imod den," siger Peter Brüchmann og tilføjer: "Det har været en svær beslutning at opgive mit firma, men det har til gengæld været en virkelig let beslutning at sige ja til præcis det her job på TV 2, hvor jeg trods flere års adskillelse altid har følt mig hjemme. Matchet er perfekt lige nu, hvor vi har alle muligheder for at udnytte TV 2s stærke positioner på politik, finans, sport, livsstil og underholdning."

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her