23. september 2010

Penge-vært får pris for at kommunikere letforståeligt

Det er første gang, 49-årige Dorte Fals modtager en pris. Sidste år var ’Magasinet Penge’ nomineret til en pris, da tv-branchen fejrede sig selv ved Tv-festival 2009. Men her faldt der ikke noget af.

Selv sender Dorte Fals en stor del af æren for prisen videre til kollegerne på redaktionen. For programmet bliver til gennem et teamwork, understreger hun. ”Så jeg er utrolig glad og stolt, både på mine egne og programmets vegne, over at få prisen og ikke mindst for begrundelsen. For netop det at gøre vanskelige emner forståelige og lettilgængelige er jo målet med både mit og mine kollegers arbejde. Når vi får en pris for netop det, tyder det jo på, at det lykkes for os – og det er skønt. Og en dejlig ballast at arbejde videre på også,” siger Dorte Fals.

Prisen, der er på 35.000 kroner, blev i år uddelt for 20. gang, og den bliver stillet til rådighed for Foreningen Registrerede Revisorer (FRR) af Lloyds i London. Hæderen bliver givet til en, der efter FRR’s valg, har gjort en særlig indsats, der støtter om erhvervslivet og/eller samfundet som sådan, som det hedder. Dorte Fals har valgt at donere pengene til velgørende formål.

Blandt de tidligere modtagere af Lloydsprisen er direktør for Irma, Alfred Josefsen, Stine Bosse, direktør for Tryg Vesta og Jens Moberg fra Better Place.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her