Test af Projektorbillede kvalitet 2

Af Jens Walther, 15. november 2019

Panasonic viste Pro AV-udstyr frem

Panasonic Danmark holdt roadshow henover to dage i oktober. Fokus var på Panasonics Pro AV udstyr i form af skærme, projektorer og med en lille kamera afdeling i hjørnet af udstillingen, som blev holdt i teatersalen på Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Seancen var strakt over to dage, hvor systemintegratorerne var inviteret første dag til en dybere gennemgang af nyt udstyr og teknikker, mens andendagen var til den ”bredere” offentlighed.

 

Felix Kleisen fra Panasonic 2Felix Kleisen, salgstekniker hos Panasonic.

 

Vi mødte Felix Kleisen, som er salgstekniker hos Panasonic og som har et stort og dybt kendskab til projektorer. Han viste bl.a. forskellen mellem en 3-chip og en 1-chip laserprojektor, som var sat op til direkte sammenligning på udstillingen. Og der er selvfølgelig stadig forskel, især på den røde Ferrari, som var ”prøvebilledet”. Farven rød er altid den sværeste test, men en ny fosfor teknik betyder, at den røde farve bliver gengivet bedre, og at forskellen mellem de to slags projektorer er mindre med den nye teknik. Han kunne også vise et helt nyt objektiv til de større 3-chip projektorer, som giver stor skarphed, zoommulighed, og samtidig gør det muligt at sætte projektorer meget tæt på lærredet. Objektivet hedder ET-DLE020.

 Martin Snedevig med Panasonic UD 150 kameraet

 Martin Snedevig med Panasonic UD 150 kameraet.

I hjørnet af lokalet blev Panasonic’s professionelle AV kameraer vist frem, og her viste Martin Snedevig Panasonics nye PTZ kamera i 4K, som har en kvalitet, som matcher studiekameraer. Kameraet har bl.a. to output, så man kan lave en slags to kamera situation med et fuldt og et cropped billede på hvert output. Kameraet hedder UD-150 og har været på markedet i et lille års tid.

 

ProAV Digital

Forside 920 web

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Kvinderne bag biites
  • Canon C70
  • Holmegaard Værk
  • Karosserifabrikken
  • Virtuelt studie

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her