Panasonic projektorer 90

Af Carsten Legaard, 13. februar 2017

Panasonic strikes back

Trenden på ISE2017 var LED-skærme i alle tænkelige størrelser og farver og opløsninger, og mange udstillere taler om gennembruddets år for LED. Panasonic slår dog hårdt igen med PT-RZ21K, en Solid Shine laser-projektor designet til show- og udlejningsindustrien til de helt store og magiske events. Med PT-RZ21K og dens 20.000 effektive lumen tager Panasonic endnu et stort skridt ind i laser-alderen, og med lanceringen på en scene, der både var den største og den første i RAI's Hal 1, formåede Panasonic at tiltrække sig noget af den opmærksomhed, som alle LED-skærmene var tæt på at løbe med.

På Panasonic-standen mødte vi AV-Husets Rene Lovén og Jan Rasmussen. "Det vi skal lægge mærke til, er det kompakte kabinet," siger de to AV-konsulenter.

"PT-RZ21K holder sig under 50 kilo. Man kan nøjes med at være to mand om at bære den. For udlejningsfirmaerne er det en kæmpe fordel, at hele linse-setuppet er det samme. Det minimerer i den grad investeringen for udlejerne." Volumen på PT-RZ21K er rimelig kompakt. Den fylder cirka 120 liter, tæt på det halve af andre projektorer i samme klasse.

Hvad LED-udviklerne har i ærmet, og det er ikke så lidt, vender vi tilbage til de kommende dage og uger.

Læs den store reportage fra ISE i næste nummer af Monitor, som udkommer 28. februar.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her