Panasonic+Atea

Af Birgit Waltenburg, 16. marts 2021

Panasonic Security og Atea indgår samarbejde om overvågning

Som kun en ud af kun to leverandører i Danmark har Panasonic valgt at give it-leverandøren Atea status som Premium Partner af Panasonic Security, der er blandt de førende inden for innovative sikkerheds- og overvågningsløsninger. Det nye samarbejde og udnævnelsen er med til at styrke Ateas strategiske fokus på sikkerhed og videoovervågning.

- Vi glæder os meget over samarbejdet med Atea. De er på alle punkter et stærkt match og vægter kvalitet i både rådgivning og installation lige så højt, som vi gør, siger Kenneth Bergmann, der er Nordic Project Sales Manager hos Panasonics nordiske afdeling af Security Systems.

Det nye partnerskab med Panasonic understøtter Ateas strategiske fokus på intelligente videoovervågningsløsninger, for eksempel til ansigtsgenkendelse. Atea Connect tilbyder allerede brancheførende løsninger og rådgivning inden for design, opbygning, planlægning og implementering af alle typer installationer til videoovervågning af blandt andet el, struktureret kabling, adgangskontrol, video og energioptimering.

- Panasonic er et stærkt brand, og deres produkter og løsninger er blandt markedets bedste. Vi oplever en hastigt voksende efterspørgsel efter løsninger og knowhow til intelligent videoovervågning. Derfor er vi meget tilfredse med samarbejdet med Panasonic og glæder os til at tilbyde endnu bedre løsninger til vores kunder inden for intelligent videoovervågning, som er et strategisk fokusområde for os, siger Jimmi Hegn Jørgensen, der er Manager, Sikring Øst & Vest i Atea.

Panasonic står desuden bag den voksende videoplatform Video Insight, der udfordrer det eksisterende marked på de årlige licensbetalinger. Ved at introducere Video Insight er det muligt at få et åbent enterprise Video Management System uden årlige omkostninger til licenser og opgraderinger. Video Insight understøtter mere end 130 producenter og 5.000 forskellige kameraer.

Partnerskabet mellem Panasonic og Atea betyder også, at Atea får adgang til Panasonics ’Preferred Distributor’ CCTV Nordic, som i mange år har designet og udviklet kamerasystemer:

- CCTV Nordic har håndplukket produkter og løsninger fra branchens øvrige førende leverandør og besidder nogle af branchens dygtigste og mest passionerede eksperter. Jeg ser derfor store muligheder i samarbejdet, siger Jimmi Hegn Jørgensen, der er Manager, Sikring Øst & Vest i Atea.

- Vi ser et stort potentiale og stærke synergier i partnerskabet med Atea. Vi har begge et markant fokus på it-sikkerhed og formidler kun udstyr, der er fremstillet med it-sikkerhed i højsædet, siger Jesper Dybdahl, direktør hos CCTV Nordic.

 

kilde: securityworldmarket.com

ProAV Digital

Forside 3 21 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony FX3
  • Nyt firma
  • Intercom på teater
  • Eksercerhuset
  • Telepromptere
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her