4. januar 2015

Palle Strøm ny formand for programudvalget

Palle Strøm skal være med til at sætte sit præg på Copenhagen TV Festival i 2015. Sammen med resten af festivalledelsen, som består af festivalchef Mette Sig og redaktør Pernille Redder, skal han nemlig i første omgang sammensætte et programudvalg og derefter et festival-program, som både vil give hele tv-branchen ny energi og inspiration, men også sætte blus under såvel kreativitet som forretninger.

"TvFestival er blevet et helt centralt holdepunkt for den danske tv-branche, når det gælder inspiration, læring og networking. Jeg tror, alle sider af branchen har brug for festivalen til at forstå, de skift, vi er midt i. Jeg vil gøre mit til at fortsætte festivalens gode faglige udvikling og, nå ja, de gode fester!", udtaler Palle Strøm.

Festivalchef Mette Sig er begejstret for, at festivallens executive udvalg denne gang har udpeget netop Palle Strøm som formand for programudvalget de næste to år.

- Vi er stolte af, at CPH TV Festival er så toneangivende, at vi tiltrækker key note speakers og deltagere fra såvel hele den danske tv-branche som resten af verden. Med Palle Strøm har vi en sværvægter i spidsen for programudvalget, og jeg glæder mig til samarbejdet og er spændt på at se, hvordan Palle vil bruge sine kreative evner og store medieerfaring i festivalens tjeneste, siger Mette Sig.

Copenhagen TV Festival finder sted den 13. og 14. august 2015.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her