1. april 2011

Overskud på TV 2 i 2010

 Resultatet af fortsættende aktiviteter er forbedret med 70 mio. kr. – fra minus 28 mio. kr. i 2009 til et overskud på 42 mio. kr. i 2010. Årets resultat er samtidig stærkt påvirket af salget af sendenettet, som TV 2 og DR gennemførte pr. 30. september 2010.

TV 2s samlede resultat før skat blev på 439 mio.kr. i 2010 mod et underskud på 27 mio.kr. i 2009.

- Det er en stor glæde, at TV 2 har forbedret økonomien efter nogle svære år. Koncernen giver igen overskud, og i forhold til omstændighederne er resultatet tilfredsstillende. Det er specielt tilfredsstillende, at TV 2 selv har afviklet selskabets gæld. TV 2 har holdt omkostninger og investeringer i ro, og vi kan desuden glæde os over, at reklamemarkedet er vendt efter finanskrisen, siger TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup.

TV 2 har fortsat strukturel økonomisk uligevægt. TV 2s hovedkanal gav et underskud på 277 mio. kr. i 2010, mens nichekanalerne havde et overskud før skat på 319 mio. kr.

- Det er med stor tilfredshed, vi oplever en tydelig bedring i tv-reklamemarkedet, og at TV 2 – trods mere restriktive vilkår på reklameområdet – får andel i den vækst, som er i gang. Vi glæder os over udsigten til abonnementsbetaling til TV 2s hovedkanal, som vil sikre os mere lige vilkår i forhold til de kommercielle konkurrenter. Og så ser vi frem til en snarlig EU-godkendelse af omstruktureringsplanen fra 2009, så hovedkanalen får en bæredygtig forretningsmodel, og TV 2-koncernen kan komme videre i sin udvikling, siger TV 2s bestyrelsesformand, Lars Liebst.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her