29. august 2012

Overskud på TV 2 i 1. halvår 2012

TV 2s bestyrelse har i dag godkendt koncernens halvårsregnskab, som viser et overskud af fortsættende aktiviteter før skat på 54 mio. kr. Justeret for engangsomkostninger til implementering af abonnementsbetaling er det en nedgang på 24 mio. kr. i forhold til 1. halvår 2011.

 

- Halvårsresultatet er på niveau med vores forventninger, mens 2. kvartal tydeligt illustrerer TV 2s konjunkturfølsomhed. Tv-reklameomsætningen er faldet med 13 procent i denne periode sammenlignet med en vækst på 2 procent i 1. kvartal. Det understreger vigtigheden af, at TV 2 nu modtager abonnementsbetaling og dermed har en mere solid bund under indtægterne, siger TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup.

 

TV 2-koncernens kommercielle seerandel er faldet med 3,3 procentpoint i 1. halvår i forhold til samme periode 2011 og lander på 51,7 procent. Dette fald skal ses i forlængelse af en årrække med en strukturel udvikling med stigende fragmentering af tv-seningen, der påvirker alle hovedkanaler.

 

Projekt 100 skal tilføre de nødvendige vitaminer, 100 millioner kr., så hovedkanalen styrkes, og målet er fortsat at producere stærk public service og flytte penge ud til tv-skærmene til glæde for seerne. Projekt 100 kommer i forlængelse af TV 2s nye koncernstrategi, hvor visionen er, at virksomheden skal styrke sin position som Danmarks Største Fællesskab.

 

TV 2s efterårsplan har premiere i disse uger, og de økonomiske forventninger til resultatet for hele 2012 er uændrede, men fortsat meget afhængige af udviklingen i reklamemarkedet i 2. halvår.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her