JUL unsplash

Foto: Unsplash

Af Birgit Waltenburg, 17. november 2020

Online-julefrokost skal redde julen og omsætningen

Nye restriktioner, forsamlingsforbud samt krav om mundbind udfordrer i disse dage både store og små restauranter, hoteller, caféer, barer og bodegaer i hele landet. Nu lanceres der en landsdækkende begivenhed, der skal sikre en sjov aften og omsætning til de hårdt prøvede beværtninger. 

Begivenheden - Denstorejulefrokost.com - bliver en begivenhed, som afholdes på de fire store julefrokostdage i november og december. Jan Juul Hansen fra MAVT har sammensat eventen på rekordtid i samarbejde med et par håndfulde samarbejdspartnere fra den professionelle musik – og eventbranche.

”Siden marts har vi måtte tænke alternative tanker for at holde gang i vores branche. Vi lever af at give folk oplevelser, så da dét blev taget fra os den aften i marts, måtte vi virkelig tænke ud af boksen,” siger Jan Juul Hansen.

Jan formåede at stable et corona-show på benene på få dage i Billund med to nære forretningspartnere. Her gik overskuddet til den trængte detailhandel i hjembyen, og nu er det blevet tid til at tænke endnu større.

”Nu har jeg tænkt endnu bredere og har inviteret hele landet med til Den Store Julefrokost. Her kan vi sidde i mindre grupper eller hver for sig og opleve underholdning i form af et liveshow og samtidig spise mad fra den lokale restaurant, hotel, kro eller café.

Hovedformålet og konceptet er at støtte op om netop restaurationsbranchen i en tid, hvor alle julefrokoster er aflyst. Vi leverer et live streamet show direkte fra Musikhuset Esbjerg, blandt andet med musik leveret af Det Vildeste Band, underholdende indslag og en ølsmagning af Carlsberg, der vil gennemgå og fortælle om de bedste øl til julemaden,” siger Jan Juul Hansen.

Live showet finder sted mellem kl. 19.45 – 21.45. Sluttidspunktet er ikke tilfældigt.

”Vi tror og håber på, at nogle af gæsterne vælger at opleve showet fra den lokale restaurant, som jo skal lukke kl. 22” siger Jan Juul Hansen. Kulturministeriet kalder ideen for en god corona-sikker idé, hvor vi kan være sammen hver for sig.

Showet afvikles fire aftener: d. 27. og 28. november samt d. 4. og 5. december. Prisen pr. deltager er 99 kr. Efter tilmelding, vil man få tilsendt et personligt link og login. Dette vil ske ca. seks timer før showstart. Showet starter kl. 19.45 og varer frem til 21.45.

 

Biletter kan købes: www.denstorejulefrokost.com

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her