27. oktober 2011

Odense Teater får nyt lydsystem

 Odense Teater er kendt for deres kvalitetsbevidste lydafdeling og med denne nye installation tager de springet ind i en ny ære med mange nye muligheder både lyddesignmæssigt og oplevelsesmæssigt for publikum. Surround installationen bliver udført, så man fra afviklingsprogrammet Q-Lab kan mikse til maksimalt 34 sends, der fordeler sig på 34 MM4-XP højttalere fra Meyer Sound og et center cluster med Meyer Sounds nye kompakte MINA højttalere. For at få fuldt udbytte af den lave ende i frekvensspektret udvides antallet af subwoofere med 3 stk. USW-1P ligeledes fra Meyer Sound. 

En stor del af entreprisens udfordringer består af et meget snævert tidsspektrum, og at der produceres forestillinger på scenen i samme tidsrum, som installationen udføres. Projekteringen er fuld i gang, og blækket er næsten ikke engang tørt på kontrakten før Odense Teater vrimler med elektrikere, lyd specialister, tømre og riggere. 

Hele installationen skal stå færdig til teatrets kommende store julesatsning, og Stouenborg skal nå at trække mere end 2 km kabel inden afleveringen den 7. november 2011.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her