29. maj 2013

Nyt værtspar på Radio24syv

Radio24syvs tidlige nyhedsmagasin i weekenderne, Weekendtillægget, får nye værter til august. Radiostationen har nemlig ansat Lasse Rimmer og Ditte Okman.

 

De nye værter har blandingen af aktuelle historier, interessante gæster og en afslappet tone, skriver 24syv.  De regnes som perfekte til et af 24syvs mest succesrige flader; morgentimerne lørdag og søndag , hvor konkurrenterne giver luft.

Lasse Rimmer er mest kendt som standupper, men er også en succesrig morgenvært på Radio100FM og en markant debattør, og i selskab med journalist og debattør Ditte Okman skal det tilføre ekstra energi til Weekendtillægget.

 

"Når jeg laver radio, så elsker jeg det, og når jeg ikke laver radio, savner jeg det. Nu har jeg savnet det længe nok. Og med os som domptører vil Weekendtillægget få lov til at skræve over sindig samtale og hurtig provokation, over samtid og altid, over dig og os alle sammen. Sammenfattet i to ord: indblik og overblik," siger Lasse Rimmer i en pressemeddelelse.

”Med Lasse Rimmer og Ditte Okman får Weekendtillægget et værtspar med holdninger, humor og skarpe tanker – noget der passer præcist til programmet”, siger direktør og chefredaktør, Jørgen Ramskov.

 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her