31. January 2013

Nyt underholdningsprogram på Kanal 5

”DET STORE DATINGSHOW” eller ”The Dating Game”, som originalformatet hedder, er et af de mest klassiske og stilede tv-shows. Formatet blev opfundet i 1965 af Chuck Barris og har kørt i utallige versioner verden over. Blandt andet med stor succes på den amerikanske tv-kanal ABC i mere end tre årtier med stjerner som Michael Jackson, Farah Fawcett og Arnold Schwarzenegger som gæster. Den nye version vil blive slået stort op på Kanal 5 og vil blive filmet foran festklædte publikummer på et centralt sted i København.

 

I hvert program skal en single kvinde eller mand vælge mellem tre bejlere, der sidder skjult, så kun publikum og seerne kan se dem. Under Christiane Schaumburg-Müllers kyndige ledelse vil bejlerne bliver bombaderet med udfordrende og afslørende spørgsmål, som giver dem mulighed for at vise, hvilken type, de er. Den deltager, der gør det største indtryk, vinder sammen med den eftertragtede single en uges rejse til et eksotisk sted, hvor romantikken for alvor har mulighed for at blomstre.

 

Når Christiane Schaumburg-Müller byder op til romantisk leg i ”DET STORE DATINGSHOW” venter der seerne et brag af et underholdningsshow med inspiration fra de store klassiske amerikanske shows fra 60’erne. Hver uge vil husorkesteret og skiftende kendte gæster sørge for at sætte fut i amorinerne, når Christiane inviterer til en aften i kærlighedens tegn.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her