12. marts 2013

Nyt radiounivers udfordrer SBS' Radioplay

Et nyt online univers 'Music Nation' lancerede den 7. marts fem nye radiostationer og har en sjette på trapperne.

Bag Music Nation står tre meget erfarne herrer inden for radio: Thomas Madvig, Mikkel Ellgaard og Alexander Nygart. De har ingen investor med sig, men kommer med  deres private sparepenge.

 

Projektet bliver en direkte konkurrent til RadioPlay, der har SBS-koncernen i ryggen. Fælles for radiostationerne på Music Nation er ifølge bagmændene, at de er skræddersyet med playlister og genkendelighed, udarbejdet af "genrespecialister". De mener samtidig, at timingen er rigtig, fordi udbredelsen af smartphones og tablets og lavere priser på bredbånd åbner nye radiomuligheder.

 

“Lige nu tales der meget om DAB, men det er stadigvæk kun DR og landets store kommercielle spiller, SBS, der har adgang til det. Så her er det pengepungens størrelse på virksomheden bagved, der afgør, hvad lytteren kan høre på," siger medstifter Alexander Nygart i en pressemeddelelse.

 

“Som online- og app-baseret radio kan vi bryde monopolet og håber, at vi kan være med til at markedsføre et mere indholdsstyret radiomarked snarere end udbudsstyret.  Et marked hvor det er kvaliteten frem for beliggenhed, der udgør din eksistens,” siger medstifter og idégrundlægger Alexander Nygart.

 

Lanceringen af en sjette radiostation skal ske via en afstemning blandt brugerne.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her