6. december 2011

Nyt program på Kanal 4

 Kia Liv har selv kæmpet med fedme, siden hun var 20 år gammel og har derfor et personligt engagement i fedmeproblematikken. Hun vil gerne af med mindst 30 kg og har prøvet alverdens kure og diæter uden held. Julemærkehjemmet har derimod haft succes med at få børn til at tabe sig – så hvorfor skulle det ikke virke hos voksne?

Kia Liv er derfor flyttet ind på Julemærkehjemmet i Skælskør, hvor hun netop nu er i fuld gang med at lave optagelserne til Kanal 4 programmet ”Kia Liv på Julemærkehjemmet”.
”Jeg har haft behov for at fortælle ”verden”, at der bag fedtet er et menneske, som føler og har det lige som alle andre mennesker, og at man skal tage sig bedre af hinanden på flere forskellige måder”, siger Kia Liv.

Desuden er Kia Liv en rollemodel for mange unge, og hvis hun kan hjælpe med at få noget livskvalitet banket ind blandt de unge overvægtige, vil hele projektet være en kæmpe sejr for hende. Men det er ikke kun fedmeproblemet, som Kia Liv vil kaste lys på i programmet. 

”Mobning skal stoppes, og vi skal alle lære at give plads til, at vi er forskellige. Og der skal også råbes op om, at VI SAMMEN SKAL LØFTE I FLOK, når det kommer til børn, som er overvægtige. Jeg håber, at programmet vil udfordre mig meget på det personlige plan, og at min rejse kan hjælpe andre til at opleve, at de ikke er alene med tankerne”, siger Kia Liv.

I de 10 uger Kia Liv opholder sig på Julemærkehjemmet, skal hun dyrke motion, gå til jævnlig obligatorisk vejning, ændre sine kostvaner radikalt og sit overforbrug af sodavand. Hun har nemlig taget den beslutning, at hun vil ikke tilbage til sin gamle levestil længere. Nu er det nye takter, og det samme skal også gælde for børnene.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her