4. april 2014

Nyt produktionsselskab inden for faktagenren

De tre erfarne tv-kvinder, som forlod Nordisk Film TV i juni 2013, lancerer nu eget produktionsselskab. Malene Eikers, Line Gamborg og Lykke Neiiendam har stiftet produktionsselskabet 'Bermuda', der til at starte med skal producere indhold i fakta-genren med hovedvægt på magasinprogrammer, talkshows, reportage og livsstil.

 

De tre har de seneste 12 år har arbejdet tæt sammen på Nordisk Film TV. På cv'et har de bl.a. Go´morgen og  Go´aften Danmark, Natholdet, Danmarks skønneste hjem, Taxa quizzen, Klamphuggerne, Byen hvor kvinderne gik og Jagten på den 6.  sans.

 

‘’Vi vil bruge alle vores kræfter på at udvikle og producere egne  ideer og formater til vores kunder, levende indhold, der inspirerer,  underholder og gør folk klogere på sig selv og verden,” siger  Lykke Neiiendam, der er adm. direktør i Bermuda.

Selskabet har planer om at spille en rolle for kunderne i alle hjørner af den digitale tv-fremtid.  Derfor har man indgået et partnerskab med den danske reklamefilmsproducent 'Bacon', der betyder at Bermuda både deler kontor og kreativ udvikling med Bacon.

 

 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her