Lars Vesterloekke Ritzau

Ritzaus adm. direktør Lars Vesterløkke bliver formand for det nye nordiske selskab InFlow Media. Foto: Agnete Schlichtkrull

Af Birgit Waltenburg, 23. september 2019

Nyt nordisk tv-dataselskab skal skabe vækst

Ritzaus Bureau og det norske nyhedsbureau NTB vil med et nyt fælles selskab tage kampen op med de store, internationale spillere på markedet for digital information om tv og video-on-demand (VOD). Det nye selskab får navnet InFlow Media.

”Seertallet på flow-tv falder, og det vil fortsætte, men der er formentlig i endnu nogle år brug for tv-oversigter og tv-omtaler både i trykte medier og digitalt. Det vil vi selvfølgelig fortsætte med at levere. Men vi vil samtidig i et nyt og stærkere selskab forberede os til en digital fremtid med ændrede behov,” siger Lars Vesterløkke, adm. direktør i Ritzaus Bureau og formand for det nye selskab InFlow AS, der får hovedsæde i Oslo.

”Forbrugerne vil også i en digital fremtid have behov for at kunne overskue det store udbud af tv, film og video, så de har en reel mulighed for at vælge, hvad de vil bruge tiden på. Det er den opgave, det nye selskab er klar til at løse. Vi er allerede godt i gang med digitale løsninger til store tv-udbydere, og i det nye selskab får vi mulighed for at sætte mere fart på udviklingen”, siger Lars Vesterløkke.

Medarbejderne, der producerer tv-oversigter og -omtaler i Ritzau Medieservice overføres til det nye selskab InFlow Media, der får et dansk datterselskab InFlow Media Denmark. Tilsvarende vil InFlow Media have datterselskaber i de lande, som selskabet vil operere i.

Moderselskabet Inflow Media får hovedsæde i Oslo. Rune Skogeng, direktør i Universum AS, bliver adm. direktør i det nye selskab, mens chefen for Ritzau Medieservice, Anders Lind Jørgensen, bliver adm. direktør i det danske datterselskab. Lars Vesterløkke bliver formand for både moderselskab og datterselskaber.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her