Linde+Larsen skumprodukt

Af Birgit Waltenburg, 8. januar 2021

Nyt liv til gammelt plastik

Linde+Larsen implementerer genanvendt skum til deres emballage løsninger. Skummet kommer fra egen kontrolleret produktion af skumplast, hvor restmateriale bliver granuleret, blandet op med nyt og støbt til et nyt skumplastmateriale, og hvor minimum 65% af volumen i produktet er af restmaterialer. 

”Linde+Larsen skal som ansvarlig forhandler og ekspert indenfor emballage være proaktive og finde løsninger, hvor vi kan reducere brugen af plast både i selve emballagen, men også når vi producerer produktet. Vi ønsker at benytte de bedst tilgængelige og mindst skadelige produkter for miljøet, samt sørge for at optimere produktionen af kundernes emballageløsningerne med mindst muligt forbrug af plastmateriale. Vores nye produkt PE22RE er et godt skridt på vejen mod mere bæredygtige emballager, og vi vil fortsætte med at optimere vores produkt portefølje”, siger Thomas Søgaard, medejer & salgsdirektør hos Linde+Larsen. 

Linde+Larsen fortsætter som led i virksomhedens bæredygtighedsprogram, med at udvikle flere produkter af genanvendeligt materiale sammen med deres udvalgte råvareproducenter. 

Linde+Larsen er Europas ledende producent indenfor indretninger af kufferter og kasser monteret med skumplastbaserede materialer.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her