ImagoDigitalProjection

16. december 2015

Nyt hos Imago Sonas

Digital Projection, som producerer high-performance projektion systemer, har valgt Imago Sonas A/S som deres danske distributør for Pro AV. Imago Sonas vil fremover tilbyde et fuldt sortiment af projektorer fra Digital Projection til deres omfattende netværk.

Ingar Sundholm, som er Regional Manager for de nordiske områder siger: "Vi er glade for at arbejde sammen med Imago Sonas i Danmark. Det nordiske marked har oplevet en betydelig vækst for os i de seneste 12 måneder og tilføjelsen af ​​Imago Sonas med deres stærke tilstedeværelse og fremragende ry vil helt naturligt fortsætte denne vækst. De har en stærk baggrund i Pro AV markedet og tilføjelsen af ​​vores projektor linje vil gavne begge selskaber."

Mads Nørskov, Imago Sonas A/S udtaler: "Med produkter fra Digital Projection fuldender det vores sortiment med meget højtydende projektorer. Digital Projection er en europæisk producent med en global tilstedeværelse og fantastiske portefølje af produkter. Vi er sikre på, at denne aftale vil repræsentere begyndelsen på et langt og succesfuldt samarbejde."

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her