Video people uden logo

Af Birgit Waltenburg, 3. marts 2020

Nyt firma med gamle kendinge

Ny dansk virksomhed med speciale i rådgivning og support samt salg af udstyr og løsninger til Film, TV og live streaming har slået dørene op 1. marts.

Mathias Nielsen og Mads Bolding har arbejdet sammen hos Stjernholm & Co, men er nu gået sammen i denne nye konstellation for mere dedikeret at kunne dele ud af deres viden inden for shared storage til filmproduktion samt live streaming løsninger. 

Mathias Nielsen forklarer, at Video People er for kunder, der kan se idéen i at gøre det, man er god til og så lade andre gøre det samme for at kunne arbejde mere effektivt. Han tilføjer: “Vi tilbyder rådgivning omkring køb af grej, konsulentopgaver, installation, projektering, bygning af custom løsninger til live streaming, undervisning og support af eksisterende løsninger,” siger Mathias Nielsen, som er direktør for Video People. 

Den anden del af duoen, projektleder Mads Bolding forklarer: “For nogle kunder kan det være svært at gennemskue, hvor man skal starte. I en tid hvor alt kan købes overalt er der brug for kompetent rådgivning, så man køber den rigtige løsning første gang. Vi har let ved at sætte os ind i, hvad der skal til da vi selv har siddet på den anden side af bordet.” 

Mathias Nielsen er 24 år og har designet, integreret og supporteret professionel video storage og infrastruktur for alt lige fra mediehuse til film, TV og post produktion. 

Mads Bolding er 35 år og har arbejdet både foran og bagved kameraet, som vært, fotograf, lydtekniker og producer gennem de sidste 15 år. Han har været med til at bygge studier, kamera kits, designet livestreaming setups, undervist og supporteret professionelle kunder de sidste knap 6 år. 

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her