4. december 2012

Nyt award-show på TV 2

- Vi vil gerne favne hele branchen, og det er naturligt at udvide prisuddelingen til også at omfatte tv-fiktion, fordi vi i dag befinder os i en branche, hvor grænserne mellem medierne bliver mere og mere flydende, og de samme kreative personer arbejder på tværs af branchen, siger formanden for Danmarks Film Akademi, Kim Magnusson, og fortsætter:

 

- Vores branche har længe efterspurgt et større arrangement til at promovere dansk film. I samarbejde med TV 2 kan vi – med nytænkning og banebrydende initiativer – skabe grundlaget for en ny tid for dansk film og for Robert Prisen. Samtidig kan vi gøre Robert Prisen endnu mere tilgængelig og nærværende for danskerne.

 

Robert Prisen har været uddelt siden 1984 og er branchens egen pris til de bedste folk i filmverdenen. Et nomineringsudvalg på syv-ni personer udvælger de nominerede til de mange priser, og vinderne findes ved afstemning blandt medlemmerne af Danmarks Film Akademi.

Selve uddelingen af de mange film- og tv-priser finder sted ved et stort show torsdag 28. februar, og showet vises på TV 2 lørdag den 2. marts.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her