Nyhederfrabranchen 260118

Af Birgit Waltenburg, 5. april 2018

Nyt AV-konsulenthus

Det nyetablerede konsulenthus EnCollab vil tilbyde uafhængig rådgivning i alle faser af processen med design, anskaffelse og implementering af intelligente AV-systemer, videokonference og visuelle kommunikations- og samarbejdsløsninger.

Som konsulenthus vil EnCollab både være en strategisk og teknologisk parter. EnCollab tager afsæt i erfaringer fra projekter for bl.a. Dansk Arkitektur Center og BLOXHUB og bygger derudover på stifterens brede internationale erfaring og netværk.

”Mange virksomheder og organisationer er i en udvikling, hvor betydningen af effektiv vidensdeling, information og kommunikation bliver stadigt mere afgørende for succes. Den udvikling indebærer at implementeringen af AV, videokonferencesystem og visuelle kommunikations løsninger, der understøtter og motiverer samarbejde og formidling, kræver et helt nyt fokus,” siger EnCollabs stifter Kristian Glahn.

Kristian Glahn har i hele sin karriere været drevet af arbejdet med de teknologiske og organisatoriske muligheder der ligger i den brede audiovisuelle verden. Han har en baggrund med mere end 25 år i AV-branchen, heraf 10 som selvstændig og senere i en række ledende roller som bl.a. teknisk direktør og driftsdirektør i ledende danske AV-virksomheder.

Sideløbende med sin erhvervskarriere har Kristian gennem en lang årrække været aktiv i den internationale brancheforening InfoComm, nu AVIXA, med hovedsæde i USA, hvor han løbende deltager som medlem i en række rådgivende udvalg og arbejdsgrupper. Kristian Glahn har i to år siddet som formand for AVIXA´s europæiske råd og er i dag medlem af AVIXA´s styrekomite for internationale standarder.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her