Nyhederfrabranchen 260119

Af Birgit Waltenburg, 28. maj 2019

Nyt agentur til Matrix Sales

Den førende producent af loadcell udstyr, Eilon Engineering, har indgået et samarbejde med Matrix Sales om distribution af Eilon-produkter i Danmark. Matrix Sales vil tilbyde salg og support af hele Eilon Ron StageMaster loadcell serien, der bruges til at beskytte publikum og kunstnere mod farlige overbelastninger.

"Matrix Sales søger altid den bedste løsning for sine kunder, og derfor er valg af Eilon helt naturligt," sagde Urs Friis-Alstrup fra Matrix Sales. "Sikkerhed er en stadig større bekymring, og vi mener, at Eilon leverer de mest professionelle værktøjer til vores kunder og deres behov."

UFA Eilon

Ron StageMaster loadcells er højkvalitets sikkerhedsanordninger til belastningskontrol og overbelastningsforebyggelse, der overvåger hængepunkter og belastningsbalance, samtidig med at der gives en detaljeret rapport til statistisk analyse. Da sceneteknologi er vokset i størrelse med tonsvis af udstyr, der ofte er hængt lige over publikum, sikrer Ron StageMaster loadcells, at sikkerheden kommer først.

Se også: Ayrton udpeger Matrix som eksklusiv distributør i Danmark

"Vi er glade for det nye distributionssamarbejde med Matrix og er meget glade for at tilføje dette fremragende og unikke selskab til vores internationale distributørnet", udtaler Noga Eilon Bahar, VP Business Development hos Eilon Engineering. "Ved at tilføje vores Ron StageMaster-systemer til deres brede vifte af løsninger, har Matrix styrket deres position som en omfattende løsningsleverandør, samtidig med at vi bekræfter sikkerheden som en vigtig værdi af virksomheden. Jeg er sikker på et vellykket partnerskab og ser frem til at arbejde med Matrix i Danmark."

Eilon Engineering har været på markedet i over 40 år med industrielle loadcells, der anvendes af kunder som NASA, Boeing, SpaceX, US Air Force, Lockheed Martin, GE, Siemens og Rolls Royce. Deres førende teknologi blev bragt til underholdningsindustrien for 13 år siden som en del af deres Ron StageMaster-systemer, som har vundet adskillige innovationspriser i de sidste par år og bliver brugt verden over af prestigefyldte kunder som Cirque du Soleil, Disney, Tait og mange andre.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her