MonitorB Nytfra 150816 Groen

Af Birgit Waltenburg, 5. oktober 2016

Nystartet AV-virksomhed med opkøb

Jacob Carlsen og René Juul Andersen, med mange års erfaring fra AV-virksomheden Solutors, har sammen med to andre partnere startet AV-virksomheden Avdan A/S. Sammen med en partner har de købt sig ind i el-installatørvirksomheden Jysk Datel, der er ejet af Asbjørn Gregersen og som har specialiseret sig i AV-installationer.

De fire partnere ejer 25 procent hver i det der nu hedder AVDAN A/S. AVDAN ønsker at specialiserer sig i løsninger til komplet møderumsindretning, herunder videokonference, infoskærme, totalløsninger til nye kontorbyggerier samt touchskærme til undervisningssektoren mm.

- Vi er 15 ansatte fra start, og der er allerede fuld gang i en række opgaver på AV-delen, både inden for de offentlige og de private kunder. Installationsdelen kører allerede på fulde omdrejninger, så vi er kommet godt fra start, fortæller Jacob Carlsen, der er partner og CEO i det nye selskab.

Samarbejdsaftaler med førende leverandører

Som led i en klar strategi har AVDAN indgået strategiske samarbejdsaftaler med videokonference leverandøren Polycom, infoskærm-leverandøren Visiosign samt Crestron, der har specialiseret sig i rumstyringssystemer til mødelokaler.  Derudover har AVDAN fået eneretten til forhandling af Prowise touch-skærme til bl.a. undervisningssektoren.

- Vores helt klare strategi er, at vi satser på et bredt produktsortiment leveret af få leverandører. Det betyder, at produkterne forankres dybt hos medarbejderne og derved også i virksomheden. Det er samtidig en helt afgørende faktor for, at kunderne får den optimale rådgivning, forklarer Jacob Carlsen.

Han understreger, at AVDAN går til markedet med stor ydmyghed og begge ben solidt plantet i den jyske muld. Når det er sagt, så er det også et yderst erfarent team, der nu er samlet hos AVDAN, og som tør udfordre kunderne i bestræbelserne på at finde de rigtige løsninger.

I forhold til undervisningssektoren peger Jacob Carlsen bl.a. på eneretsaftalen med Prowise, som en helt afgørende brik i bestræbelserne på at indtage undervisningslokalerne i Folkeskolen.

- Folkeskolerne har i en årrække investeret stort i SmartBoards, men de er nu så småt i gang med at blive udskiftet til den nye generation af vedligeholdelsesfri, interaktive touch-skærme. Med eneforhandlingen af Prowise touch-skærme står vi rigtig stærk i fremtiden, bl.a. fordi det er et kvalitets produkt, der har den helt rigtige prissætning, forklarer Jacob Carlsen.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her